Esittely
Ottelutilastot
YJK Naiset - Nivala Cowboys
2017-2018 - YJK Naiset - Suomi-sarja
Klo 11:00 Ylivieska
7
Tam

Suomisarjan avaus


YJK Naiset avaa Suomisarjan kotiottelulla loppiaisen jälkeen sunnuntaina, kun vastaan luistelee jo neljättä kertaa tälle kaudelle Nivala Cowboys. Tervetuloa kannustamaan Jääkarhut voittoon!

Kun ei pompi, niin ei vaan pompi


Suomisarjan avausottelu alkoi jääkarhuilta hienosti, maalipaikkoja luotiin ja saatiin kaksi onnistumistakin, jälkimmäinen hienon kuvion päätteeksi alivoimalla. Toiseen erään luistelu loppui lähes kokonaan, oma peli sekosi, ja vastustaja pääsi peliin mukaan iskien tilanteen tasoihin. Kolmas erä oli jälleen hyvää peliä ja hyökkäykset toisensa jälkeen vyöryivät Cowboys-maalille, mutta kiekko ei uponnut verkkoon ei sitten millään. Maalivahti Sari Pipinen piti vastustajaa pystyssä, ja taisi se tuomaritoimintakin jälleen herättää keskustelua. Ja niinhän siinä usein käy, kun et itse tee maalia niin vastustaja tekee, ja näin kävi nytkin. YJK lahjoitti vaihtovirheellään ensin johtomaalin ja myöhemmin sekoilulla vielä ottelun ratkaisseen läpiajon. Loppulukemat 5-2 vierailijoille.

Peliesitys oli kuitenkin hyvää, huomioiden, ettei kotijoukkueen kokoonpanossa montaa täysin tervettä karhua ollut. Moni jäi ottelun jälkeen miettimään, että eikö se kiekko ikinä pompi meille näissä naapurikamppailuissa. Mutta tästä ei kuitenkaan lannistuta, vaan harjoitellaan maalintekoa niin jospa sitten saataisiin se ansaittu avausvoitto myös paikallistaistosta.

Seuraava ottelu pelataan ensi sunnuntaina Raksilassa ja sinnekin ovat jääkarhukannattajat tervetulleita!

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Ylivieskan Jääkarhut
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat